Waterbies
Schoonebeek

 

Project Waterbies in Schoonebeek

Energiezuinig, A+++ energielabel, onderhoudsarm, levensloopbestendig, stijlvolle uitstraling, gelegen in het geliefde en complete dorp Schoonebeek en nieuwbouw dus de koopsom is vrij op naam!

Deze complete en stijlvolle woningen zijn standaard v.v. kunststof kozijnen en goten, 25 zonnepanelen, een luchtwarmtepomp, een luchtwarmtepompboiler van 200 liter, vloerverwarming, 3 ruime slaapkamers en een riante bijkeuken.

Waterbies

Extra opties

Er bestaan diverse opties om als meerwerk bijvoorbeeld een carport, garage, 2e badkamer en/ of een dakkapel te laten plaatsen. U leest het al: Voor elk wat wils en geschikt voor een breed publiek van senioren tot gezinnen en alles wat daar tussen zit. Voor degene die op zoek is naar een comfortabele, eigentijdse woning met het woonprogramma op de begane grond is deze woning een mooie, energiezuinige en onderhoudsarme kans!

Staalframebouw

Het principe van staalframebouw is een slim concept, waarbij de constructie van het bouwwerk van tevoren bij Mframe Staalframebouw in Zwartemeer wordt gefabriceerd. Dat is een 100% gecontroleerd proces, waarbij de productie nooit te maken heeft met wind, regen, hitte of vorst. De werkzaamheden kunnen dus heel nauwkeurig gepland worden. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent.

Waarom juist staal? Het is een licht en flexibel bouwmateriaal en is daarnaast uiterst nauwkeurig als het gaat om maatvoering. En niet onbelangrijk: staal is sterk. Het is niet voor niets dat juist in de aardbevingsgebieden veel gewerkt wordt met staal.

Mframe Staalframebouw staat voor een duurzaam, kwalitatief goed product waarbij vakmensen uw nieuwe thuis realiseren in nauw overleg met u.

Het Stroomdal in Schoonebeek

De huizen zijn ideaal gelegen in de jongste woonwijk “Het Stroomdal” (vernoemd naar de, door het landschap meanderende, grensrivier “De Stroom”). Op loopafstand bevinden zich de complete en gerenoveerde dorpskern evenals meerdere basisscholen. Het nabij gelegen buitengebied en de historische, eeuwenoude straatjes Oostersebos, Westersebos en het Middendorp benadrukken de fijne sfeer van het dorp en de omgeving. Het geheel ligt ook nog eens zeer gunstig t.o.v. Emmen, Klazienaveen, Coevorden en Duitsland!

Foto’s project Waterbies Schoonebeek

Quinndale Projectrealisatie
Spanjaardspad 84
7761 BR Schoonebeek
KvK-nummer 80229654

M-frame Staalframebouw
Eemslandweg 100A
7894 AE Zwartemeer

T 0591 745148
info@quinndale.nl

Sterk staaltje bouwen!

Er zijn argumenten genoeg om voor staalframebouw te kiezen. Toch is de bouwwereld als het gaat om innovaties soms wat terughoudend. Begrijpelijk, maar lang niet altijd terecht. Stap eens uit de traditionele mindset. We dagen uit om eens vrijblijvend met ons het gesprek aan te gaan. Hopelijk kunnen we ook u enthousiast maken voor onze bouwmethode. Neem contact met ons op voor meer informatie.