Waarom
Staalframebouw?

 

 

Mframe Staalframebouw

De bouwsector verandert. Door de jaren heen hebben bouwbedrijven lang vastgehouden aan de traditionele manier van bouwen, maar tegenwoordig kan dat niet meer. U merkt het aan de budgetten die steeds meer onder druk staan. En aan steeds strakkere deadlines, die vragen om nog kortere bouwtijden. We moeten in de bouw met minder budget, betere projecten opleveren in een kortere tijd. Sneller, beter en slimmer bouwen dus!

Het principe van staalframebouw is een slim concept, waarbij het complete bouwwerk vantevoren bij Mframe in de fabriek in Zwartemeer wordt gefabriceerd. Dat is een 100% gecontroleerd proces, waarbij we nooit te maken hebben met wind, regen, hitte of vorst. We kunnen onze werkzaamheden dus veel nauwkeuriger plannen. En ook de kosten zijn van tevoren veel beter te bepalen. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent.

Waarom juist staal? Het is een licht en flexibel bouwmateriaal en is daarnaast uiterst nauwkeurig als het gaat om maatvoering. En niet onbelangrijk: staal is sterk. Het is niet voor niets dat juist in de aardbevingsgebieden veel gewerkt wordt met staal.

Mframe is een onderdeel van de DNN-Groep

De DNN-Groep is een professionele en innovatieve dakdekkersorganisatie waarin meer dan 40 vakmensen dak en nacht voor u klaar staan. Wij zijn al ruim 40 jaar actief in de dak & bouwbranche, en hebben hierdoor een schat aan ervaring en specialistische know-how. Kiezen voor DNN is kiezen voor een betrouwbare partner met kennis van zaken en een schat aan ervaring in nieuwbouw en renovatiewerk. DNN ontzorgt, denkt mee, draagt gezamenlijke projectverantwoordelijkheid en is pro-actief in het zoeken naar de optimale oplossing voor de opdrachtgever. Met DNN kiest u voor een langdurige duurzame samenwerking.

Jarenlang hebben we bij DNN gewerkt vanuit het principe ‘alles onder een dak’. Met de verhuizing van de staalframebouw-afdeling naar de ruimere productielocatie in Zwartemeer kwam daar vorig jaar in letterlijke zin al een eind aan. Met het oog op de toekomst en de toenemende groei hebben we besloten met ingang van 1 oktober 2018 de verschillende bedrijfsactiviteiten onder te brengen in twee zelfstandige bedrijven. Met een eigen gezicht en een eigen naam maar nog altijd werkend vanuit een sterk familieverband waar goede samenwerking hoog in het vaandel staat!

Wa

Waarom kiezen voor M-frame Staalframebouw?

Duurzaam uit overtuiging

Onze ambitie: een veilige, gezonde en schone omgeving voor iedereen.

Oog voor kwaliteit

De beste producten en materialen. Wij gaan voor het hoogst haalbare!

Meesters in het vak

Onze ervaren vakmensen vinden altijd een oplossing.

Dak en nacht bereikbaar

Wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft. Het hele jaar door.

Quinndale Projectrealisatie
Spanjaardspad 84
7761 BR Schoonebeek
KvK-nummer 80229654

M-frame Staalframebouw
Eemslandweg 100A
7894 AE Zwartemeer

T 0591 745148
info@quinndale.nl

Sterk staaltje bouwen!

Er zijn argumenten genoeg om voor staalframebouw te kiezen. Toch is de bouwwereld als het gaat om innovaties soms wat terughoudend. Begrijpelijk, maar lang niet altijd terecht. Stap eens uit de traditionele mindset. We dagen uit om eens vrijblijvend met ons het gesprek aan te gaan. Hopelijk kunnen we ook u enthousiast maken voor onze bouwmethode. Neem contact met ons op voor meer informatie.